Reklama

Predstavujeme súťažiacu Survivor 2024: Yenifer Cao

Survivor 2024 Yenifer
Foto: Archiv Voyo

V svete reality šou Survivor Česko a Slovensko 2024 sa objavuje súťažiaca, ktorá je pripravená otriasť pravidlami hry. Yenifer Cao, charizmatická influencerka, herečka a učiteľka jógy, je členkou VIP kmeňa Titánov, žiariaca v červených farbách. Táto 30-ročná súťažiaca s vietnamskými koreňmi, ktorá považuje Česko za svoj domov, nie je v svete televíznych šou žiadnou nováčkou. Objavila sa v seriáli Božie mlyny, Prípady 1. oddelenia, reality šou Zlatá mládež a dokonca aj v kuchárskej súťaži MasterChef.

Odhodlanie a stratégia

Yenifer priznáva, že jej roztomilý vzhľad môže byť klamlivý. “Vyzerám roztomilo, ale málokto pozná moju druhú stránku,” hovorí s tým, že sa nebojí použiť manipuláciu, aby dosiahla svoje ciele. Jej stratégia prežitia? Byť sama sebou. Yenifer verí, že priateľstvá a čestnosť sú kľúčové pre vzájomný rešpekt medzi súťažiacimi, čo naznačuje jej prístup k hre založený na vzájomnej úcte a loajalite.

Osobná cesta a motivácia

Hoci Yenifer v minulosti prežila niekoľko životných výziev, vrátane dočasného odstahovania sa zo krajiny, aby lepšie spoznala samu seba, jej účasť v Survivore symbolizuje nový začiatok a túžbu po výzvach. “Mala som veľmi monotónny život a zabudla som, aké to je postaviť sa výzvam a niečoho dosiahnuť,” reflektuje nad svojou motiváciou k účasti. Táto skúsenosť je pre ňu o oveľa viac než len o víťazstve; je to cesta sebapoznania a osobného rastu.

Vzťah k prírode a výzvam

Ako vášnivá jogínka a vegetariánka má Yenifer k prírode blízky vzťah, čo bude jej veľkou výhodou pri plnení fyzicky náročných úloh v nepriateľskom prostredí Survivoru. Hoci priznala, že jej bude v súťaži najviac chýbať rodina, psík a pohodlie domova, je plne odhodlaná postaviť sa všetkým výzvam, ktoré Survivor prinesie.

Yenifer Cao je súťažiaca, ktorá sľubuje, že v Survivore 2024 nezostane nepovšimnutá. Jej kombinácia sily, stratégie a osobného čaru ju robí jednou z najpozorovanejších účastníčok tohtoročnej série. Sledujte jej cestu v Survivore na Voyo a TV Nova. Objavte, či jej odvaha, odhodlanie a taktika prežitia ju dovedú až k víťazstvu.

Sledujte Survivor 2024 online na Voyo už od 27.2. Nezabudnite sa tiež pozrieť na ďalších súťažiacich Survivor Česko & Slovensko 2024.

Zdroj: TV Nova, Voyo, CSFD

Reklama
Zdieľať článok:
Reklama
Zavřít reklamu