Reklama

Návod na registráciu Voyo, vytvorenie účtu zadarmo

Pavel Kovář
07.03.2023 17:16

Voyo.sk je online videotéka TV Markíza na sledovanie filmov, seriálov a ďalších obľúbených relácií. Okrem relácií a filmov vysielaných v televízii tu nájdete aj unikátne zábery pod značkou Voyo Originál a Voyo Špeciál, ktoré nikde inde neuvidíte. V ponuke sú okrem obľúbených slovenských a českých filmov a seriálov aj zahraničné trháky. Každý týždeň tu nájdete množstvo nového obsahu pre deti aj dospelých. Obrovská nádielka rozprávok a animovaných filmov pre najmenších so slovenským dabingom. Registráciou získate aj možnosť sledovať kanály televízie Markíza, Doma, Dajto, Krimi online vrátane športových programov Nova Šport 1 a 2.

? Hlavné výhody služby Voyo.sk od TV Markíza

  • Stovky filmov a seriálov, ktoré sú každý týždeň rozširované o nový obsah
  • Slovenské, české i zahraničné tituly s dabingom. Exkluzívny obsah z dielne Voyo Originál a Voyo Špeciál
  • Môžete spustiť cez Váš webový prehliadač alebo aplikáciu na mobil, tablet či chytrú TV
  • Možnosť sledovať naživo všetky stanice Markíza, Doma, Dajto, Krimi vrátane prémiových športových kanálov Nova Sport 1 a Nova Sport 2
  • Vaše obľúbené relácie môžete sledovať až o 7 dní skôr než v TV
  • Možnosť vyskúšať službu na 7 dní zadarmo
  • Následné mesačné predplatné stojí iba 5,99 € mesačne
  • Bez rušivých reklám

Zaregistrovať Voyo zadarmo

❓ Registrácia na Voyo sk zadarmo

Voyo.sk v rámci svojej promo ponuky ponúka možnosť pre novo registrované účty vyskúšať ich službu nezáväzne na 7 dní úplne zadarmo. Vďaka tomu môžete aj Vy sledovať Vaše obľúbené relácie online. V nasledujúcom postupe si ukážeme, ako zaregistrovať nový účet na Voyo a využiť ponuku na 7 dní zadarmo.

  1. Prejdite na web https://voyo.markiza.sk/
  2. Hneď na úvodnej obrazovke uvidíte formulár pre získanie Voyo na 7 dní zadarmo
    Do pola vyplňte svoju e-mailovú adresu a kliknite na tlačidlo “Vyskúšať na 7 dní zadarmo
Úvodná obrazovka pre získanie Voyo na 7 dní zadarmo
Úvodná obrazovka pre získanie Voyo na 7 dní zadarmo
  1. Budete presmerovaní na druhú obrazovku, kde hneď v prvom kroku máte na výber z dvoch tarifov. Skontrolujte, že máte vybraný tarif “Voyo na skúšku“.
Výber tarifu Voyo na skúšku
Výber tarifu Voyo na skúšku
  1. V druhom kroku zadajte svoj e-mail a heslo, ktorým sa budete prihlasovať.
Zadanie prihlasovacích údajov
  1. V treťom kroku registračného formulára na Voyo vyberte metódu platby, ktorá bude využitá pre budúce platby v prípade, že budete chcieť pokračovať vo využívaní služby Voyo.sk nad rámec 7-dňovej skúšobnej doby. Pre účely overenia platobnej karty Vám bude strhnuto 0,01€, ktorá Vám bude po skončení skúšobnej doby vrátená. Voyo na skúšku je teda naozaj úplne zadarmo a Vaše predplatné môžete kedykoľvek zrušiť a nebudú Vám tak účtované žiadne ďalšie poplatky. Ďalej je potrebné v tomto kroku odsúhlasiť obchodné podmienky a kliknúť na tlačidlo Registrovať.
Voľba platobnej metódy pre overenie
  1. Po kliknutí na tlačidlo registrovať budete presmerovaní na platobnú bránu, kde je potrebné zadať údaje k Vašej platobnej karte. Platba je vykonávaná bezpečnou formou za využitia platobnej brány GoPay.
Zadanie platobných údajov
  1. Po úspešnom dokončení platby vo výške 0,01€ a overení Vašej karty je registrácia kompletná. Teraz môžete využívať Voyo na 7 dní zadarmo.
Dokončenie registrácie Voyo na 7 dní zadarmo

Zaregistrovať Voyo zadarmo

Reklama
Zdieľať článok:
Reklama
Zavřít reklamu