Reklama

Predstavujeme súťažiaceho Survivora 2024: Martin Prágr – Márty

Survivor 2024 Márty
Foto: Archiv Voyo

Martin Prágr, známejšie vo svete tanca, prichádza do reality show Survivor 2024, aby sa pridal k VIP kmeňu Titánov. S červenou farbou ako symbolom svojho kmene, Martin sa nebojí ukázať svoju súťaživosť a perfekcionizmus, ktorý ho zdobí nielen na tanečnom parkete, ale teraz aj na ostrove plnom výziev.

Tanečník, choreograf a lektor

Od 7 rokov sa Martin venuje tancu, a počas svojej kariéry získal mnoho ocenení. Jeho umenie ho priviedlo až k účinkovaniu v populárnom televíznom programe “StarDance …kedy hviezdy tancujú”, kde tancoval s osobnosťami ako je biatlonistka Gabriela Soukalová, herečka Simona Babčáková a modelka Iva Kubelková.

Hrdý Moravák vo svete Survivora

Márty pochádza z Hodonína a na svoj moravský pôvod je hrdý. V súťaži chce ukázať, že jeho pohybové nadanie a tanečné skúsenosti môžu byť cenným prínosom aj v nehostinnom prostredí Survivora. Vstup do tejto reality show pre neho predstavuje príležitosť spoznať svoje hranice a zažiť nové dobrodružstvá mimo tanečnej sály.

Stratégia a prístup k výzvam

Ako extrémne súťaživý súťažiaci, Martin plánuje dať do výziev maximum a užiť si každý okamih v Survivore. Hoci sa vyhýba konfliktom, je si vedomý svojej výbušnej povahy a je pripravený čeliť psychologickým hrám, ktoré reality šou prináša. Jeho stratégia je jasná: dať do toho všetko a užiť si proces.

Vízia do budúcnosti

Martinove plány s prípadnou výhrou v Survivore sú rovnako inšpiratívne, ako je jeho kariéra. Chcel by letieť za deťmi do Afriky a tancovať s nimi, čo odráža jeho vášeň pre tanec a túžbu zdieľať radosť z pohybu s ostatnými.

Martin Prágr sa tak v Survivore 2024 predstavuje ako súťažiaci, ktorý neprináša len tanečné zručnosti, ale aj odvahu, súťaživosť a túžbu po dobrodružstve. Jeho účasť v súťaži sľubuje zaujímavé momenty a ukazuje, že tanec môže byť nielen umením, ale aj nástrojom k prežitiu.

Sledujte Survivor 2024 online na Voyo už od 27.2. Nezabudnite sa tiež pozrieť na ďalších súťažiacich Survivor Česko & Slovensko 2024.

Zdroj: Voyo, TV Nova

Reklama
Zdieľať článok:
Reklama
Zavřít reklamu