Reklama

Život po ruži: Ako žijú účastníčky show Ruža pre nevestu?

Život po ruži
Foto: Archiv Voyo

Po skončení dramatického finále druhej série obľúbenej reality show „Ruža pre nevestu“ majú fanúšikovia možnosť sledovať ďalší reláciu – „Život po ruži“. Táto show prináša exkluzívny pohľad do života účastníčok, ktoré bojovali o srdce Radka Urbanyaka, a odhaľuje, ako im účasť v show zmenila životy.

Reklama
Ruža pre nevestu

Sledujte Ruža pre nevestu online

Voyo Sledovat online

TIP: Získajte Voyo na 7 dní zadarmo, návod na registráciu tu.

Život po show Ruža pre nevestu

Moderátor Nathan prevedie divákov, prostredníctvom dvoch epizód, aktuálnym životom dievčat z Ruže. V priebehu show sa dozvieme, čo nové sa deje v ich súkromnom aj pracovnom živote, koľko dostávajú pozvánok na rande a ďalšie zaujímavé detaily z ich života po Ruži.

Prvú epizódu show Život po ruži môžete sledovať už teraz na Voyo, druhá epizóda bude k zhliadnutiu už od 13. júna.

Reklama

Jeden deň s Lucy v Štokholme

Jednou z hlavných hviezd relácie je Lucy, ktorá nás zavedie do svojho každodenného života v Štokholme. Diváci sa môžu tešiť na jej rozprávanie o živote vo švédskej metropole, kde žije už nejaký ten piatok. Lucy nám ukáže svoje obľúbené miesta v meste a podelí sa o skúsenosti a nové začiatky po účasti v show.

Deň s Juliou na dedine

Diváci sa môžu tešiť aj na návštevu u Julie. Nathana privítala v rodinnom dome, kde nám ukázala život na dedine – domáce zvieratá či vonkajšie grilovanie. Diváci nahliadnu aj do jej prípravy na štátnice a zistia, s kým je Julia po show v každodennom kontakte.

Ruža pre nevestu

Sledujte Ruža pre nevestu online

Voyo Sledovat online

TIP: Získajte Voyo na 7 dní zadarmo, návod na registráciu tu.

Reklama

Život po ruži: Čo ďalšie nás čaká?

„Život po ruži“ prináša divákom nielen zábavu, ale aj inšpiráciu. Ukazuje, ako sa účastníčky reality show vyrovnávajú s novými výzvami, ako si plnia svoje sny a ako ich životy obohatili zážitky z „Ruža pre nevestu“. Nazrite za kulisy reality show a zistite viac o životoch obľúbených účastníčok.

Sledujte „Život po ruži“ a zistite, ako sa životy súťažiacich zmenili po ich účasti v jednej z najpopulárnejších televíznych relácií.

Sledovať online na Voyo

Sledujte tiež ďalšie celosvetovo úspešné reality show už teraz na Voyo.sk.

Reklama

Reklama

Zdroj: Archiv Voyo

Reklama
Zavřít reklamu