Reklama

Predstavujeme súťažiacu Survivor 2024: Ivana Jirešová

Survivor 2024 Ivana
Foto: Archiv Voyo

V srdci divokej prírody a výziev reality šou Survivor Česko a Slovensko 2024 sa objavuje Ivana Jirešová, skúsená herečka známa z mnohých českých seriálov a divadelných scén. Táto 47-ročná rodáčka z Písku, absolventka hudobne-dramatického odboru Pražskej konzervatória, je pre mnohých divákov tvárou temperamentnej barmanky Lucie zo seriálu “Ordinace v růžové zahradě”, rolu, ktorú si zahrala od prvého dielu v roku 2005.

Od javiska k Survivoru

Ivana sa však neobmedzila len na seriálové role. Jej talent ju zaviedol aj do zábavnej šou “Tvoja tvár znie povedome” a na dosky, ktoré znamenajú svet, v muzikáloch ako “Mydlový princ” a “Robinson Crusoe” a v činohrách ako “Vraždiaci Joe” a “Spláchnuté nožnice”. Jirešová sa tiež venuje jóge a zdravému životnému štýlu, čo jej dodáva nielen fyzickú, ale aj psychickú silu.

Prístup k súťaži

Svoju účasť v Survivore vníma ako príležitosť k osobnému rastu. “Život mi posiela príležitosti, ktoré majú zmysel,” hovorí Ivana, ktorá sa chce vyskúšať v drsných podmienkach a zistiť, ako obstojí. Ako človek, ktorý si nedokáže skrývať emócie, priznáva obavy zo sociálneho aspektu hry. Jej stratégia prežitia? Priama hra. Ivana verí v úprimnosť a otvorenosť vo vzťahoch, hoci si je vedomá, že v Survivore niekedy musí byť pravda odhalená s opatrnosťou.

Eterická duša s pevnou vôľou

Na prvý pohľad môže Ivana pôsobiť ako eterická duša, ale pod týmto vonkajškom sa skrýva silná vôľa a odhodlanie. Jej schopnosť dobíjať energiu spánkom a pravidelné cvičenie jógy jej dodávajú pružnosť a vydrž, ktoré sa môžu v niektorých súťažných hrách ukázať ako kľúčové.

Ivana Jirešová je súťažiaca, ktorá do Survivoru prináša nielen bohaté umelecké zázemie, ale aj hlbokú osobnú integritu. S nádejou, že sa jej podarí prekonať sociálne výzvy a vyhnúť sa notorickým klamárom a intrigánom, sa teší, ako ju táto skúsenosť posilní. A ak vyhrá? Jej cieľ je jasný: splatiť hypotéku. Ivana Jirešová je pripravená ukázať, že aj krehká duša môže v divočine Survivoru obstáť s gráciou.

Sledujte Survivor 2024 online na Voyo už od 27.2. Nezabudnite sa tiež pozrieť na ďalších súťažiacich Survivor Česko & Slovensko 2024.

Zdroj: TV Nova, Voyo, CSFD

Reklama
Zdieľať článok:
Reklama
Zavřít reklamu