Reklama

Predstavujeme súťažiacu Survivora 2024: Ornella Koktová

Survivor 2024 Ornella
Foto: Archiv Voyo

Ornella Koktová, známa aj z účasti v reality show Výmena manželiek, sa teraz predstavuje ako súťažiaca v Survivore 2024. Je pripravená čeliť výzvam, ktoré testujú nielen telo, ale aj ducha. Táto podnikateľka a matka troch detí, nastupuje ako členka VIP kmene Titánov, vyznačujúceho sa červenou farbou. Ornella prináša do súťaže nielen svoje podnikateľské zručnosti, ale aj silnú osobnosť a túžbu po dobrodružstve.

Ornella pochádza z pražského rodinného klanu Štikových a je zvyknutá na pozornosť médií, rovnako ako jej matka Monika a sestra Charlotte. Hoci jej život bol doteraz plný osobných aj profesionálnych úspechov, Survivor predstavuje úplne nový druh výzvy – jednu, ktorá testuje jej hranice fyzickej aj psychickej odolnosti.

Podnikateľka s vášňou pre dobrodružstvo

Ornella úspešne vedie dve firmy a jej manželstvo s Josefom Koktom je verejnosti dobre známe, vrátane všetkých výziev, ktoré prinieslo. Jej účasť v Survivore je motivovaná túžbou po dobrodružstve, ktoré v jej doterajšom živote chýbalo kvôli skorému materstvu. Ornella je pripravená odložiť podnikateľské plány nabok a vrhnúť sa do neznáma.

Bojovná matka s jasnou stratégiou

Hoci sa môže zdať na prvý pohľad hanblivá, Ornella je odhodlaná bojovať za svoje miesto v Survivore. Jej stratégia prežitia, inšpirovaná reality show Robinson Crusoe, zahŕňa prispôsobenie sa situácii na mieste, čo je prístup, ktorý odráža jej silnú a nezávislú povahu. Ornella je empatická a cieľavedomá, s jasným cieľom: užiť si každú sekundu tohto dobrodružstva a možno aj zvíťaziť.

Prekonanie strachu a výziev

Ornella priznáva, že jej najväčšie obavy súvisia s hladom a absenciou základných potrieb, ako je toaletný papier. Jej odhodlanie riešiť konflikty a prekonávať výzvy je však silnejšie než akýkoľvek strach. Plány s výhrou sú prosté a úprimné – dovolenka s rodinou, odmena za všetky náročné dni a noci strávené na ostrove.

Ornella Koktová vstupuje do Survivora 2024 s jasným vedomím toho, čo chce dosiahnuť a čo je ochotná obetovať. Jej cesta bude bezpochyby plná výziev, ale aj momentov rastu a sebapoznania. Pre Ornellu, rovnako ako pre ostatných súťažiacich, Survivor nie je len hrou o prežitie, ale aj cestou k sebaprekonaťiu a objavovaniu neznámych aspektov vlastnej osobnosti.

Sledujte Survivor 2024 online na Voyo už od 27.2. Nezabudnite sa tiež pozrieť na ďalších súťažiacich Survivor Česko & Slovensko 2024.

Zdroj: Voyo, TV Nova

Reklama
Zdieľať článok:
Reklama
Zavřít reklamu