Reklama

Predstavujeme súťažiacu Survivor 2024: Rachel Karnížová

Survivor 2024 Rache
Foto: Archiv Voyo

Rachel Karnížová, známa slovenská influencerka a finalistka reality show Love Island 2023, sa teraz objaví ako súťažiaca v nadchádzajúcej sérii Survivor 2024. Táto mladá módna návrhárka, ktorá sa preslávila svojimi šijacími zručnosťami a vlastnou módnu značkou, je pripravená na ďalšiu výzvu vo svojej televíznej kariére.

Reklama

Z Love Islandu do džungle

Rachel Karnížová sa dostala do povedomia verejnosti účasťou v tretej sérii Love Islandu, kde spoločne s Claudem dosiahla tretie miesto. Tento úspech však nebol koncom jej televíznej cesty. Rachel, ktorá má 22 rokov a pochádza z Bratislavy, sa rozhodla zúčastniť sa Survivoru, aby dokázala svoju odvahu a schopnosť prekonávať výzvy.

Stratégia a príprava na Survivor Rachel

Rachel pristupuje k Survivoru s nezvyčajnou stratégiou – najlepší plán je nemáť plán. Táto filozofia odráža od jej odvahy riskovať a veriť v schopnosť adaptácie na neznáme situácie. Pred šou sa dokonca pokúsila pripraviť na náročné podmienky tým, že skúšala byť tri dni bez jedla, čo svedčí o jej odhodlanosti a odvahe.

Osobné skúsenosti a vízia do budúcnosti

Rachel, ktorá sa v minulosti otvorene vyjadrila o svojej skúsenosti s domácim násilím, ukazuje svoju silnú a nezávislú stránku. Prípadnú výhru chce využiť na nákup bývania a auta.

Reklama

Survivor 2024 predstavuje pre Rachel Karnížovú novú výzvu a príležitosť ukázať jej odolnosť. Ďalším bodom je ukázať svoje strategické myslenie a schopnosť prispôsobiť sa v extrémnych podmienkach. Jej účasť sľubuje dobrodružstvo a drámu zároveň.

Sledujte Survivor 2024 online na Voyo už od 27.2. Nezabudnite sa tiež pozrieť na ďalších súťažiacich Survivor Česko & Slovensko 2024.

Zdroj: TV Nova, Voyo, CSFD

Reklama

Reklama
Zdieľať článok:
Reklama
Zavřít reklamu