Reklama

Predstavujeme súťažiaceho Survivor 2024: Mikýř – Martin Mikyska

Survivor 2024 Mikýř
Foto: Archiv Voyo

V novej sérii Survivor Česko a Slovensko 2024 sa medzi súťažiacimi objavuje známa tvár českého internetu, Martin Mikyska, všetkým známy ako Mikýř. Tento 30-ročný rodák z Prahy je známy predovšetkým vďaka svojmu unikátnemu humoru a schopnosti glosárstva na YouTube. Tu sa preslávil svojím programom Mikýřova úžasná púť internetom. Martin, ktorý sa kedysi na profesionálnej úrovni venoval pretekom na snowboarde, teraz prichádza do Survivoru, aby ukázal, že jeho schopnosti siahajú ďaleko za hranice snehu a sociálnych sietí. Od komika k súťažiacemu

Reklama

Martin sa do Survivoru prihlásil s trochu nezvyčajným cieľom – dokázať všetkým, že je schopný sa opáliť. Jeho humor, ktorý ho preslávil na internete, bude teraz čeliť nielen slnečnému žiareniu, ale aj drsným podmienkam reality šou. Ako profesionálny provokatér a človek, ktorý sa nebojí povedať svoj názor, Martin vie, že jeho prístup môže na ostrove vyvolať rozruch.

Stratégia a výzvy

Mikýřova stratégia prežitia v Survivoru? Ujedať jedlo a robiť zlo. S priznaním, že jeho humor môže rýchlo vyprchať bez dostatku jedla, sa Martin chystá získavať imunitu a vyhýbať sa duelom s fyzicky silnejšími súpermi. To všetko s cieľom zostať čo najdlhšie v hre a možno aj prekvapiť svojím prístupom k súťaži.

Osobný život a záujmy

Okrem svojho verejného pôsobenia na YouTube a v programe na Mall.tv miluje Martin prechádzky so svojím jezevčíkom. Táto aktivita mu bude počas súťaže chýbať rovnako tak, ako jeho priateľka. Čo sa týka jeho jedálnych preferencií, prezradil, že by nikdy nezjedol ľudský mozog.

Reklama

Ciele a ambície

Aj keď Martinov prístup k súťaži môže byť pre mnohých prekvapujúci, jeho plány s prípadnou výhrou sú rovnako tak nekonvenčné – zapálil by ju. Týmto spôsobom symbolicky uzatvára svoju účasť v Survivoru, ktorá je pre neho viac o osobnej výzve a prekonaní seba samého, než o finančnej odmene.

Martin Mikyska alias Mikýř je bezpochyby jedným z najzaujímavejších súťažiacich Survivor Česko a Slovensko 2024. Jeho zmysel pre humor, odhodlanie a nekonvenčný prístup k životu a súťažiam sľubujú, že jeho účasť bude jednou z naj sledovanejších.

Sledujte Survivor 2024 online na Voyo už od 27.2. Nezabudnite sa tiež pozrieť na ďalších súťažiacich Survivor Česko & Slovensko 2024.

Reklama

Zdroj: TV Nova, Voyo, CSFD

Reklama
Zdieľať článok:
Reklama
Zavřít reklamu