Reklama

Pokračovanie seriálu Iveta: Najočakávanejšia miniséria už na Voyo

Minisérie Iveta
Foto: Archiv Voyo

S napätím očakávané tretie pokračovanie autobiografického seriálu Iveta z produkcie Voyo Originál prichádza na obrazovky! Táto miniséria nie je výnimočná iba vďaka svojej kvalite, ale aj preto, že pripomína desiate výročie od tragickej samovraždy legendárnej speváčky Ivety Bartošovej. Teraz máte jedinečnú príležitosť nazrieť do zákulisia vzniku tejto záverečnej série, ktorá je už kompletne dostupná online na Voyo.

Reklama

Vznik seriálu Iveta

Pod taktovkou scenáristu a režiséra Michala Samira vznikla séria, ktorá mapuje vzostup a pád jednej z najvýznamnejších českých speváčok. V tretej sérii sa do kľúčovej úlohy Ivety Bartošovej opäť vžila talentovaná Anna Fialová, po jej boku sa v úlohe jej syna Artura Štaidla prvýkrát na obrazovkách objavil Karel Šimek, ktorý svojim debutom okamžite upútal pozornosť divákov.

Kompletné tri série teraz online

Pre všetkých fanúšikov, ktorí ešte nemali príležitosť sledovať túto výnimočnú sériu, ponúka Voyo teraz všetky tri série kompletne online. Môžete tak sledovať príbeh Ivety od jej nesmelých začiatkov až po tragický záver, bez nutnosti čakať na nové diely.

Prvá séria: Začiatok kariéry a osobný život

Prvá séria seriálu Iveta, uvedená v roku 2022, sleduje, ako sa mladej dievčine podarilo v 80. rokoch minulého storočia preraziť a ako vyzeral jej súkromný život. Diváci môžu sledovať Ivetu od útleho detstva až po verejnosťou milované partnerstvo so spevákom Petrom Sepéšim, ktorého stvárnil Vojtěch Vodochodský.

Reklama

Druhá séria: Vrchol kariéry a tienistá stránka slávy

Druhá séria sa zameriava na roky 1990 až 1998, keď Iveta zažívala vrchol svojej kariéry. Počas tohto obdobia sa stala sebavedomou celebritou, k čomu prispel jej osudový vzťah s hudobným velikánom Ladislavom Štaidlom (Ondřej Gregor Brzobohatý). Diváci môžu sledovať aj to, ako popularita začala mať aj svoju tienistú stránku, keď jej škandály začali plniť stránky bulvárnych médií.

Tretia séria: Tragický záver

V záverečnej tretej sérii sa diváci môžu tešiť na ťažké a po mnohých stránkach depresívne obdobie Ivetinho života. Vtedy Iveta bojovala so svojou psychikou, závislosťami a toxickými vzťahmi. Vedľa Davida Prachaře ako Josefa Rychtáře a Richarda Krajča ako fanatického fanúšika Zdeňka Macuru sa vracia aj Alena Mihulová v úlohe Ivetinej matky.

Ústrednou mužskou postavou v tretej sérii série Iveta nie je ponúkajúci sa Josef Rychtář (David Prachař) ani Zdeněk Macura (Richard Krajčo), ale jej syn Artur.

Tvorcovia seriálu prezradili, že príprava tretej série bola náročná a plná výziev. Natáčanie prebiehalo na rôznych lokalitách, ako je napríklad budova Mestského súdu v Prahe, a zahŕňalo radu scén, ktoré vyžadovali starostlivú prípravu.

Reklama

Iveta exkluzívne na Voyo

Nenechajte si ujsť záverečnú tretiu sériu seriálu Iveta, ktorá je na Voyo už kompletná.

Sledujte príbeh Ivety Bartošovej a prežite jej životnú cestu od začiatkov až po tragický koniec, ktorý zasiahol srdcia mnohých fanúšikov. Pripomeňte si túto osobnosť českej hudobnej scény vďaka sérii, ktorá zachytáva jej osudy s maximálnou autenticitou a emóciami.

Sledovať online na Voyo

Reklama

Reklama

Zdroj: https://voyo.markiza.sk/voyo-news/894127-na-voyo-mieria-posledne-epizody-miniserie-iveta, Archiv Voyo

Reklama
Zavřít reklamu