Reklama
Reklama

Vyskúšajte streamovaciu službu Voyo.

Stovky filmov a seriálov, Pořady o 7 dní skôr než v TV, Aplikácie na mobil, tablet, TV.

TIP: Získajte Voyo na 7 dní zadarmo, návod na registráciu tu.

Pokračovať na Voyo
Reklama Zdroj: Youtube.com

-
live stream

  • ,
Reklama

Tato sportovní událost byla již ukončena a není tak možné ji sledovat živě online. Pokud hledáte záznam přenosu, prozkoumejte možnosti uvedené níže.

- živě zdarma

Zápas proti môžete sledovať online na niektorom z nižšie uvedených live streamov. Začiatok prenosu je o . Niektoré streamovacie služby ponúkajú možnosť sledovať zápas naživo zadarmo - livestream po slovensky, vždy však skontrolujte podmienky danej služby.

🤝 Zápas: proti
📅 Začatie:
🌎 Liga:

Kde sledovať online stream

Pravidelne pre vás sledujeme a aktualizujeme ponuku live streamov a ďalších možností, ako sledovať - online. Náš zoznam obsahuje iba oficiálne a legálne služby, ktoré sú zadarmo alebo ich môžete získať pomocou predplatného.

Bohužel jsme nenašli žádnou nabídku pro sledování tohoto pořadu. :-(

Môžete ale vyskúšať preskúmať ponuku Voyo, kde nájdete stovky titulov na sledovanie online.

Pokračovať na Voyo

Voyo

Sledujte športové prenosy na Voyo.

Buďte v centre športového diania vďaka živým prenosom z Nova Sport 1 a Nova Sport 2. Či už ste fanúšikom futbalu, hokeja, tenisu alebo akéhokoľvek iného športu, na VOYO nájdete to najlepšie z domáceho aj svetového športu. Nezmeškajte ani sekundu vzrušenia a buďte pri tom s nami!

Sledovať šport na Voyo
Reklama

Časté dotazy a zajímavosti

Kedy začína športový prenos proti ?

Začiatok zápasu proti je o .

Ako sledovať - naživo zadarmo?

Športový prenos - môžete sledovať online cez niekoľko streamovacích platforiem, ako je . Prosím, overte si dostupnosť prenosu - v rámci vášho predplatného na konkrétnej platforme. Niektoré stávkové kancelárie ponúkajú pre aktívnych stávkárov možnosť sledovať športové prenosy naživo zadarmo.

Reklama
Zavřít reklamu